Alles over gezond eten

Uit eten

Korting op pizza?

Wil je graag wat besparen op je pizza? Er zijn verschillende ketens in Nederland die gebruik maken van kortingscodes. De bekendste hiervan zijn Domino’s Pizza, New York Pizza en Papa John’s. In dit blogartikel lees je alles over de kortingscodes van Domino’s Pizza en andere aanbieders.

Domino’s Pizza kortingscodes

Domino’s Pizza is een bekende pizzaketen. Het bedrijf kent zijn oorsprong in Amerika, waar het in 1960 werd opgericht met slechts één restaurant. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 200 vestigingen. Ook in Nederland is Domino’s erg actief en kun je bij veel verschillende vestigingen terecht. Ben je op zoek naar kortingscodes voor Domino’s?

New York Pizza kortingscodes

New York Pizza is in tegenstelling tot wat de naam suggereert een bedrijf dat in Nederland is opgezet. Het werd opgericht in 2006 en is inmiddels overgenomen door een Noorse organisatie. New York Pizza is met name bekend vanwege de speciale New York-style pizza, die wat dikker en chewier is dan een traditionele pizza. Ook bij New York Pizza kun je gebruikmaken van kortingscodes. Op de website van New York Pizza vind je regelmatig aanbiedingen en kortingscodes.

Papa John’s Pizza kortingscodes

Papa John’s is een Amerikaanse pizzaketen die in 1984 werd opgericht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de derde grootste pizzaketen ter wereld. Papa John’s is vooral bekend vanwege zijn verse ingrediënten. Alle pizza’s worden gemaakt met 100% mozzarella kaas en verse tomatensaus. Ook bij Papa John’s kun je gebruikmaken van kortingscodes. Je vindt deze altijd op de website van Papa John’s Nederland.

Dit vind je misschien ook leuk...