Alles over gezond eten

Uit eten

Gezond uiteten

Het is niet nodig om volledig te zweren om uit eten te gaan in restaurants terwijl je op dieet bent. Als je leert over gezond uit eten gaan, kun je dat af en toe doen met weinig tot geen schuldgevoel. Als je het op de juiste manier doet, verpest je je inspanningen om gezond te eten niet. Overweeg gezonde, slimme keuzes voordat u naar buiten gaat. Als je niet zeker weet wat die keuzes zijn, laat me je dan een gids geven voor gezond uit eten gaan.

Ik ging zelf recentelijk naar het casino om weer eens lekker te kunnen gokken na de corona lockdown. Ik ga dan altijd enkele uurtje dus ik wil ook wel eens wat eten maar niet alleen gefrituurde snacks ofzo

Zorg eerst dat je slimme menukeuzes maakt. De meeste items op menu’s geven een beschrijving. Let op. Staat er dat het gebakken, ingesmeerd, gedompeld in beslag, romig, gepaneerd of krokant is? Als dat zo is, zit het boordevol calorieën en vet. Is het Alfredo, geschulpt, gegratineerd of in roomsaus? Als dat zo is, vernietigt het je dieet, omdat deze gerechten gewoon vol zitten met ongezonde vetten. Vermijd deze voedingsmiddelen indien mogelijk.

Wees nooit bang om je eten speciaal in een restaurant te bestellen. Veel eten in restaurants wordt geserveerd in ongezonde crèmes en sauzen. Vraag dat uw groenten worden gestoomd in plaats van in boter. Vraag of uw kip wordt geroosterd in plaats van gebakken. Laat de saladedressing apart zetten. Alles wat het vetgehalte kan verminderen, is een goed idee.

Als je op zoek bent naar een manier om gezond uit eten te gaan in een fastfoodrestaurant, zoek dan online hun voedingsinformatie op. Veel fastfoodrestaurants beginnen de voedingswaarde van hun voedsel op te sommen. Je zult misschien verrast zijn door de hoeveelheid vet en calorieën die in je favoriete fastfood zitten.

Frisdrank zit vol suiker en calorieën. De meesten van ons drinken frisdrank zoals water. Of beter gezegd, zoals we water zouden moeten drinken. Het probleem hiermee is dat we de calorieën vergeten die we consumeren als we het via dranken doen. Probeer in plaats van een flink deel van je toegewezen calorieën te drinken, water of ongezoete ijsthee te bestellen.

Ten slotte, om gezond uit eten te gaan, moet je bewust eten. Dit betekent dat je altijd moet opletten en je bewust moet zijn van wat je eet. Vaak als je met vrienden eet, blijf je eten, ook al zit je vol zonder dat je het merkt. Als je bewust bent van je eten, kun je de bewuste beslissing nemen om je vork neer te leggen als je bijna vol zit.

Dit vind je misschien ook leuk...